Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο πληροφορίες που εκπορεύτηκαν από τον τουρκικό Τύπο και αναμεταδόθηκαν από άλλα ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Αμπράμοβιτς προχωρεί σε μεγάλες επενδύσεις στα κατεχόμενα.

Με γραπτή δήλωση του στο ΚΥΠΕ, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ρώσου μεγαλοεπιχειρηματία Τζον Μαν (John Mann), σημειώνει ότι ``στις 21 Αυγούστου 2007, τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο κ. Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει επενδύσει σε σχέδιο ακίνητης περιουσίας με την ονομασία `Chelsey Village` στο βόρειο μέρος της Κύπρου, καθώς και στην κατασκευή ή απόκτηση οικιστικών περιουσιών στην Τουρκία".

"Αυτά τα δημοσιεύματα είναι απολύτως ψευδή``, επισημαίνει ο κ. Μαν, προσθέτοντας πως ``ούτε ο κ. Αμπράμοβιτς, ούτε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Τσέλσι ή οποιαδήποτε άλλη συνεργαζόμενη εταιρεία, συνδέεται καθ` οιονδήποτε τρόπο με το `Chelsey Village` ``.

``Επίσης, δεν συνδέονται με οποιαδήποτε άλλα έργα που κατονομάζονται σε αυτά τα δημοσιεύματα ή με οποιανδήποτε άλλη περιουσία στη βόρεια Κύπρο``, αναφέρει ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ρώσου επιχειρηματία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: