Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Το βράδυ της Πέμπτης το ντιμπέιτ των πολτικών αρχηγών

Το βράδυ της Πέμπτης το ντιμπέιτ των πολτικών αρχηγών

Έξι πολιτικοί αρχηγοί, έξι δημοσιογράφοι και έξι θεματικές ενότητες θα πρωταγωνιστήσουν το βράδυ της Πέμπτης στη μία και μοναδική τηλεοπτική αναμέτρηση των κομμάτων που θα μεταδοθεί σε εθνικό δίκτυο.

Όπως αναφέρει Το Βήμα, οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν το βράδυ της Τετάρτης στους κανόνες με τους οποίους θα διεξαχθεί αυτή η τηλεοπτική συζήτηση.

Εκτός από τους κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου, Αλέκα Παπαρήγα και Αλέκο Αλαβάνο θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης αφού το κόμμα του εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και ο Στέλιος Παπαθεμελής, αφού υπερίσχυσε η άποψη της κυβέρνησης ότι και το δικό του κόμμα εκπροσωπήθηκε από τον ίδιο στη Βουλή που διαλύθηκε.

Το συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η δημοσιογράφος της ΝΕΤ κυρία Μαρία Χούκλη, ενώ τους πολιτικούς τους πολιτικούς αρχηγούς θα «ανακρίνουν» οι κυρίες Όλγα Τρέμη (Mega) Έλλη Στάη (Alpha), οι κ.κ. Ν.Ευαγγελάτος (ANT1), Ν.Χατζηνικολάου (Alter) Αλ.Παπαχελάς (Σκάι) και Αιμ.Λιάτσος (Star).

Η συζήτηση θα διαχωριστεί σε έξι ενότητες (εξωτερική πολιτική, οικονομική πολιτική, κοινωνική πολιτική, κοινωνική πολιτική, δημόσια διοίκηση, Παιδεία και γενικά πολιτικά ζητήματα) όπου κάθε δημοσιογράφος θα απευθύνει μία ερώτηση ανά ενότητα σε ένα πολιτικό αρχηγό κάθε φορά.

Κάθε ερώτηση των δημοσιογράφων δεν θα υπερβαίνει σε χρόνιο τα 30 δευτερόλεπτα, ενώ κάθε απάντηση των πολιτικών αρχηγών δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 90 δευτερόλεπτα.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: