Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

Τουλάχιστον για μία ακόμα εβδομάδα θα παραμείνει στο Μαϊάμι ο Αρχιεπίσκοπος

Τουλάχιστον για μία ακόμα εβδομάδα θα παραμείνει στο Μαϊάμι ο Αρχιεπίσκοπος

Τουλάχιστον για μία εβδομάδα ακόμα θα παραμείνει στο Τζάκσον Μεμόριαλ του Μαϊάμι ο Αρχιεπίσκοπος, εν αναμονή και των τελικών εξετάσεων από τις ειδικές βιοψίες, ώστε να αποφασιστεί το είδος της χημειοθεραπείας.

Ο κ. Χριστόδουλος δέχθηκε τηλεφωνικά τις ευχές του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αρχιεπίσκοπο αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το μεσημέρι είχε επικοινωνήσει με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Σχετικά με την πορεία της υγείας του, ο κ. Χριστόδουλος δεν έχει αποφασίσει πού θα ακολουθήσει τη θεραπευτική αγωγή και παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να του προταθεί η ιδέα να μεταβεί στο αντικαρκινικό νοσοκομειακό κέντρο «Μεμόριαλ» της Νέας Υόρκης, όπου θεωρείται εξειδικευμένο για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Πάντως επιθυμία του κ. Χριστόδουλου είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε δύο-τρεις εβδομάδες.

«Θα επιδιώξουμε το καλύτερο για τον Μακαριότατο αλλά αυτός θα αποφασίσει. Αν θέλει να μεταβεί στην πατρίδα, κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει να βρεθεί και πάλι κοντά στο ποίμνιό του» δήλωσε ένας από τους συνεργάτες του

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: