Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007

Ομιλία Σκανδαλίδη στη Βουλή

Ομιλία Σκανδαλίδη στη Βουλή

Για σοσιαλδημοκρατική ρητορεία και δεξιά πρακτική επέκρινε τον πρωθυπουργό, στην ομιλία του, στη Βουλή, ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο κ. Σκανδαλίδης είπε επίσης ότι οι βουλευτές της ΝΔ κοιτούν με «αυτάρκεια και αυταρέσκεια τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ» αντί να κοιτούν τη δική τους συρρίκνωση, «όχι μόνο την εκλογική αλλά κυρίως την ιδεολογική, την προγραμματική, την πολιτική».

Σύμφωνα με τον κ. Σκανδαλίδη, η ΝΔ απαντά στη συρρίκνωσή της με ενίσχυση του πρώτου κόμματος από τις μεθεπόμενες εκλογές: Σας διαβεβαιώ, είπε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ότι δουλεύετε για μας, γιατί στις μεθεπόμενες εκλογές, έτσι κι αλλιώς από τις επόμενες, το ΠΑΣΟΚ, θα είναι στην κυβέρνηση».

Ασκησε επίσης κριτική στα κόμματα της Αριστεράς ότι «περίμεναν ένα διχασμένο, διασπασμένο και σπαρασσόμενο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη», είπε ο κ.

Σκανδαλίδης και πρόσθεσε: «Δεν θα επαληθεύσουμε τις προσδοκίες σας. Από τον πρόεδρο του Κινήματος, που χθες συγκροτημένα και μεθοδικά αντιπαρατέθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, από όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μίλησαν, ασφαλώς θα αντιληφθήκατε ότι υπάρχει μια άλλη εικόνα που στις επόμενες εβδομάδες θα ανοίξει ένα μεγάλο δρόμο προς τα εμπρός, μια καινούργια νικηφόρα στρατηγική».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: