Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Αρχηγός ΕΦ - Ασκηση «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-2007»

Αρχηγός ΕΦ - Ασκηση «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-2007»

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει μαζί με τους συνεργάτες του να εργάζεται άοκνα, αθόρυβα, σεμνά και ταπεινά για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του προσωπικού και την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ), εξέφρασε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μπισμπίκας, ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση από τις 9 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου της Τακτικής Ασκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ), με την επωνυμία «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-2007».

Αναφερόμενος στο Δόγμα του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας - Κύπρου, ο κ. Μπισμπίκας είπε ότι ''για το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΕΦ, το Δόγμα αποτελεί μια καθημερινή δραστηριότητα και αντικείμενο συνεχούς βελτίωσης, με αμοιβαίες ενημερώσεις των Επιτελών, συνεκπαιδεύσεις, ασκήσεις και δοκιμές σχεδίων''.

Ο κ. Μπισμπίκας χαρακτήρισε την ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-2007» ως τη ''μεγαλυτέρου επιπέδου διακλαδική άσκηση που διεξάγεται από την ΕΦ και η οποία αποτελεί το επιστέγασμα της όλης εκπαίδευσης'' και πρόσθεσε ότι σε αυτή θα συμμετάσχουν χερσαίες, ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις με τη συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού εφέδρων και εθνοφυλάκων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: