Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Πάγκαλος και Βενιζέλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Πάγκαλος και Βενιζέλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Νέα κόντρα σημειώθηκε τη Δευτέρα μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ με αφορμή δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου σε εκπομπή του Mega.

Ο κ. Πάγκαλος δήλωσε πως δεν πιστεύει πως ο κ. Βενιζέλος είναι κατάλληλη ηγεσία για το ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Έχω σοβαρούς ενδοιασμούς και μεγάλες επιφυλάξεις.

Συνεχίζοντας τόνισε: «Εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε ανάγκη από έναν ηγέτη -φύρερ στα γερμανικά, ντούτσε στα ιταλικά. Έχουμε ανάγκη από συγκεκριμένη πολιτική πρόταση, την οποία δεν έχουμε διαμορφώσει ακόμη σε βαθμό ώστε να καλύψουμε μια πλειοψηφία».

Ακολούθως είπε πως σε περίπτωση εκλογής Βενιζέλου στην ηγεσία του κόμματος «είναι η δική του παράταξη που θα πρέπει να μας δώσει το στίγμα της και ο ίδιος να πει τις απόψεις του κατά τρόπο σαφή, ώστε να ξέρουμε ποιες είναι οι προθέσεις του. Εγώ δεν έχω σαφή εικόνα αυτή τη στιγμή».

Σε περίπτωση εκλογής Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος είπε ότι θα πρέπει να λήξει το θέμα αμφισβήτησης του προέδρου.

Πρόσθεσε πως όποιος κι αν εκλεγεί, δεν μπορεί να κάνει ρεβανσισμό.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε πως «ο κ. Πάγκαλος έχει πλούσιο δημόσιο λόγο και πλούσιο αρχείο των όσων κατά καιρούς έχει πει». Πρόσθεσε για τη στήριξη της Βάσως Παπανδρέου και του κ. Πάγκαλου προς τον Γιώργο Παπανδρέου: «Δεν περίμενα να τοποθετηθούν υπέρ εμού. Δε θέλω ένα ΠΑΣΟΚ του χθες».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: