Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

Ενημέρωση πρωθυπουργού από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Ενημέρωση πρωθυπουργού από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας ενημέρωσε το απόγευμα τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στις προσπάθειες πυρόσβεσης που εκτελούνται υπό τις οδηγίες της Πυροσβεστικής και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε επίσης για τις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές, καθώς και για τις δυνατότητές τους για την επόμενη μέρα όσον αφορά την υποστήριξη των προσπαθειών της πολιτείας για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, διάνοιξη δρόμων κλπ.

Στόχος της πολιτείας είναι να μην υπάρξουν άλλες ανθρώπινες απώλειες και να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να σωθούν οικισμοί και ο δασικός πλούτος, σημειώθηκε στη σύσκεψη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Β. Μιχαλολιάκος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γ. Ανδριανός και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η ενημέρωση διήρκεσε μισή ώρα.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: