Κυριακή 26 Αυγούστου 2007

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - EXOYME ΠΟΛEMO

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - EXOYME ΠΟΛEMO


Η εκτελεστική ψυχραιμία των γραφτών του εμπρησμού στον Υμηττό, έτσι όπως καταγράφηκε από κάμερα και δημοσιοποιήθηκε στον Ελληνικό λαό, καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το οργανωμένο σχέδιο πυρπόλησης της Ελλάδας, και το οποίο δικαίως χαρακτηρίσαμε από εχθές ως <<ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ>>.

Όμως το ντοκουμέντο αυτό δεν είναι το μοναδικό στοιχείο. Συνοδεύεται απο την εύρεση δεκάδων εμπρηστικών μηχανισμών αναφλεγμένων ή όχι, σε ΟΛΑ τα σημεία της πατρίδας μας.

Συνοδεύεται κυρίως από ένα επιτελικό πλάνο δράσης που ίσως πιστοποιεί την εμπλοκή στελεχών ξένων υπηρεσιών.

Εκτός από τις παραπλανητικές πληροφορίες (τον χορό των οποίων άνοιξαν από την ιστοσελιδα τους αντιεξουσιαστές), διαδικτυακές ή τηλεφωνικές σε αρμόδιες υπηρεσίες, ιδιαίτερης προσοχής χρήζει η αλυσιδωτή ανάφλεξη περιοχών σε χρονικό συντονισμό με την μετακίνηση πυροσβεστικών δυνάμεων.

Με ιδιαίτερο όμως δέος, θα πρέπει να σταθούμε στους επιλεγμένους στόχους της Μεγαλόπολης και του Αλιβερίου, ενεργειακών εθνικών κέντρων, καθώς και στην ανεπιτυχή προσπάθεια πυρπόλησης των διυλιστήριων της Ελευσίνας λίγες ώρες μετά την επίθεση σε Ηλεία και Λακωνία. Σημειώνουμε ότι σε όλες τις πληγείσες περιοχές, ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται με κάθε τρόπο και μέσο, με ηρωϊσμό και αυτοθυσία, αρνούμενος να εγκαταλείψει τις εστίες του που το πολιτικό κατεστημένο αδυνατεί να προστατέψει.

Η ώρα του Στρατού έχει φτάσει.

Πηγή: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: