Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Καραμανλής: Υπάρχει ξεκάθαρος σχεδιασμός

Καραμανλής: Υπάρχει ξεκάθαρος σχεδιασμός

«ΓΙΝΟΝΤΑΙ σταθερά βήματα και υπάρχει ξεκάθαρος σχεδιασμός», για την επούλωση των πληγών από τις πυρκαγιές, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, σε μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.

Η χώρα μας, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ζει μέρες δοκιμασίας. Βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτόγνωρη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Κανείς, συνέχισε, δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος, αφού χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, τεράστιες εκτάσεις δέχθηκαν πλήγμα και συμπολίτες μας έχασαν το βιος τους. Χρειάζεται προσπάθεια και αλλαγές για ένα πιο οργανωμένο, αποτελεσματικό και φιλικό στον πολίτη, κράτος.

Συνεχίζουμε, πρόσθεσε, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να ξεπεραστούν οι αδυναμίες δεκαετιών. Την ίδια ώρα, χιλιάδες άνθρωποι ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες και ορισμένοι έδωσαν και τη ζωή τους. Η μεγάλη πρόκληση, είπε ο κ. Καραμανλής είναι για όλους μπροστά. Η πρόκληση είναι να αλλάξει η χώρα ρυθμούς δουλειάς, να λαμβάνονται γρήγορα αποφάσεις.

Ακολούθως ανέφερε ότι θα πρέπει να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία για την πρόοδο. Μαζί με το φιλότιμο, τις μέρες αυτές αναδείχθηκε η αλληλεγγύη όλης της κοινωνίας, ο πατριωτισμός μάς κάνει όλους πιο αποτελεσματικούς, μας κάνει πιο αισιόδοξους για το μέλλον, ένα μέλλον που χρωστούμε στα παιδιά μας.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: