Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007

Αιχμές Καρατζαφέρη κατά Αλαβάνου

Αιχμές Καρατζαφέρη κατά Αλαβάνου


Επίθεση εναντίον του Αλ. Αλαβάνου εξαπέλυσε αργά χθες το βράδυ στη Βουλή ο Γ. Καρατζαφέρης με αφορμή την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ στις έμμεσες αναφορές του προέδρου του ΛΑΟΣ για τον Μεταξά και τη δικτατορία.

«Οταν κάποιοι πλούτιζαν εγώ ήμουν στο ΕΑΤ-ΕΣΑ», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης προσθέτοντας ότι «υπηρετεί τη Δημοκρατία» και είναι εναντίον των άκρων. Και προειδοποίησε: «Κάποιοι να προσέξουν να μην κάνουν δημοφιλή την ακροδεξιά...».

Οι αναφορές που σήκωσαν το πολιτικό θερμόμετρο είχαν να κάνουν με τους μεσάζοντες στα αγροτικά προϊόντα. Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε την κυβέρνηση να χαρίσει τα αγροτικά χρέη λέγοντας χαρακτηριστικά «αφού το μπόρεσε η δικτατορία, το μπορεί και η Δημοκρατία», ενώ σε άλλο σημείο επικαλέστηκε την «πολιτική Μεταξά» προτείνοντας να πωλούν οι ίδιοι οι αγρότες τα προϊόντα τους, «ώστε να εξαλειφθεί η εξάρτηση των αγροτών από τους μεσάζοντες».

Στην πρώτη παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε από την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να χτυπηθεί η ακρίβεια, ενώ για την Ολυμπιακή πρότεινε να αναλάβουν ένα μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης της εταιρείας οι δήμοι που εξυπηρετούν αεροδρόμια («λύσεις υπάρχουν, δεν ξέρω αν υπάρχει το κατάλληλο μυαλό»)

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: