Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

O ηγέτης της Χεσπολλάχ Nasrallah ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του πυραύλους που μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε σημείο του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομ

O ηγέτης της Χεσπολλάχ Nasrallah ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του πυραύλους που μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε σημείο του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου και του Τελ Αβίβ.

Σε διάγγελμα του από την Τεχεράνη στις 21 Ιουλίου, το οποίο θα μεταδοθεί σήμερα από το al Jazeera, ο Nasrallah, κάνει αναφορά στους νέους πυραύλους που προμηθεύτηκε η Χεσπολλάχ και μπορούν να πλήξουν ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε σημείο του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου και του Τελ Αβίβ.

Ο Ιρανός πρόεδρος Mahmoud Ahmadinejad πραγματοποιεί στην Τεχεράνη διήμερο πολεμικό συμβούλιο με τους ηγέτες της Χεσπολλάχ, της Χαμάς και άλλων Παλαιστινιακών οργανώσεων. Πρόκειται για το δεύτερο γύρο συνομιλιών μετά τη συνάντηση στη Δαμασκό του Ahmadinejad και ιρανών στρατιωτικών με το Σύρο πρόεδρο Bashar Assad και υψηλόβαθμους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων της Συρίας.

Το Al Jazeera διέθεσε αρκετά μεγάλο ποσό για να εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα του βίντεο με τις δηλώσεις του ηγέτη της Χεσπολλάχ.

Παραπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: