Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Δεν προπονήθηκαν Σπανούλης, Μπουρούσης

Δεν προπονήθηκαν Σπανούλης, Μπουρούσης

ΜΕ ΔΥΟ απουσίες ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής ενόψει του αποψινού (20:00 ώρα Ελλάδας) ημιτελικού με τη διοργανώτρια του Ευρωμπάσκετ, Ισπανία. Ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σλοβενία και το ιατρικό τιμ διέγνωσε αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής στο προπονητήριο «Triangular de Oro», έκανε θεραπεία και θα αγωνιστεί το βράδυ, καθώς η κρισιμότητα του αγώνα δεν αφήνει περιθώρεια για απουσίες.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν το πέμπτο θύμα της ίωσης που ταλαιπωρεί τους διεθνείς μας από χθες. Ο σέντερ του Ολυμπιακού εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα πριν αναχωρήσει η αποστολή χθες για το «Παλάθιο Ντε Λος Ντεπόρτες», όταν έκανε εμετό. Στον αγώνα με τη Σλοβενία αγωνίστηκε με πυρετό και τη χθεσινή νύχτα η θερμοκρασία του ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Του χορηγήθηκαν δύο οροί για να μην αφυδατωθεί τη νύχτα, ενώ «μετακόμισε» σε δωμάτιο μόνος του στο ξενοδοχείο «Μελίγα Καστίγια» της Μαδρίτης για να μην «κολλήσει» τον συγκάτοικό του, Μιχάλη Κακιούζη. Ο Μπουρούσης ακολούθησε την αποστολή στο προπονητήριο το πρωί, αλλά δεν ήταν σε κατάτασταση να προπονηθεί. Η προπόνηση περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο και σουτ για ξεμούδιασμα. Όπως ο Σπανούλης και ο Μπουρούσης θα είναι στη δωδεκάδα απέναντι στην Ισπανία απόψε.

Στο μεταξύ, χθες μετά από παράκληση των ανθρώπων της Εθνικής οι Έλληνες φίλαθλοι δεν πήγαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή για να έχει ηρεμία η ομάδα ενόψει του ημιτελικού με τους «Ίβηρες». Εξάλλου, οι διεθνείς είχαν ανταποκριθεί άμεσα χθες στην αποθέωση της οποίας έτυχαν από 500 φιλάθλους κατά την έξοδό τους από το Παλάθιο Ντε Λος Ντεπόρτες και την επιβίβασή τους στο πούλμαν.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: