Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

«Ευχαριστώ» Καραμανλή στους πιλότους

«Ευχαριστώ» Καραμανλή στους πιλότους

ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ βάση της Ελευσίνας επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και ευχαρίστησε τους πιλότους, Ελληνες και ξένους, για την αυταπάρνησή τους στις προσπάθειες για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Ο κ. Καραμανλής σε σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε «την ευγνωμοσύνη όλων των Ελλήνων για όσα κάνουν, καθώς και το θαυμασμό για την αυταπάρνηση που δείχνουν στην εκτέλεση της δύσκολης αποστολής τους».

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε για την πλήρη εμπιστοσύνη και την ολόψυχη στήριξή του και σημείωσε ότι σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες δίνουν το παράδειγμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. «Με τον ηρωισμό σας στέλνετε μηνύματα σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής και εξέφρασε τις ευχαριστίες τους και στο τεχνικό προσωπικό που εργάζεται μέρα και νύχτα για να είναι ετοιμοπόλεμα όλα τα ιπτάμενα μέσα πυρόσβεσης.

Ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους πιλότους που έφτασαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες χώρες προσφέροντας όπως είπε «υπερπολύτιμη συνδρομή στο τιτάνιο έργο της κατάσβεσης πλήθους εστιών στα πύρινα μέτωπα». Ο κ. Καραμανλής απηύθυνε τις ευχαριστίες του προς τους ξένους πιλότους και στην αγγλική και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: