Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Παπαρήγα: Απαξίωσε το ντιμπέιτ

Παπαρήγα: Απαξίωσε το ντιμπέιτ


ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ στο Δήμο Πειραιά μίλησε χθες η γ.γ. του ΚΚΕ
Αλέκα Παπαρήγα. Αναφερόμενη στον τηλεοπτικό διάλογο -απόψε- των πολιτικών αρχηγών, η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι «οι εργαζόμενοι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από το "ντιμπέιτ", ούτε μπορεί -και δεν πρέπει- να καθορίσουν τη στάση τους από την εικόνα των πολιτικών αρχηγών στην τηλεόραση».

Σημείωσε πως κριτήριο για την ψήφο είναι η ζωή και όχι τα λόγια. Είναι η καθημερινότητα, το βιοτικό επίπεδο, η δουλειά, το εισόδημα, η σύνταξη, η παιδεία, η υγεία, το φυσικό και πνευματικό και πολιτιστικό περιβάλλον, είναι η πολιτική της Ελλάδας στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη παντού.

«Κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι ολόκληρη η εικοσαετία», είπε και επέμεινε ότι το ΚΚΕ, 20 χρόνια τώρα, σταθερά κάνει σωστή πρόγνωση, συμβάλλει στην οργάνωση των αγώνων και πάνω απ' όλα πιστεύει ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Θεσσαλονίκη

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και αντιδημοκρατικές χαρακτήρισε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της γραμματείας του Πανεργατικού Μετώπου, κ. Μαυρίκος, τις δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος είχε εκφράσει την απορία του σχετικά με τη σκοπιμότητα των διαδηλώσεων, δεδομένου ότι η παρούσα κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή και σε λίγες μέρες ο κάθε πολίτης θα εκφραστεί με την ψήφο του.

Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: