Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Αυξάνεται η βοήθεια των Κυπρίων

Αυξάνεται η βοήθεια των Κυπρίων

Το ποσό των 80.000 ευρώ κατέθεσε το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Δασκάλων Κύπρου σε ειδικό λογαριασμό, που ήδη άνοιξε, ενώ καλεί το προσωπικό του Ταμιευτηρίου και τους δασκάλους, μέλη του, να ενισχύσουν την προσπάθεια καταθέτοντας τις προσωπικές τους εισφορές στο λογαριασμό.

Το Εκτελεστικό Γραφείο της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας (ΠΕΟ) ανακοίνωσε εισφορά ύψους 10.000 ευρώ. Επίσης, αποφασίστηκε η προκήρυξη παγκύπριου εράνου ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους της ΠΕΟ.

Η Γενική Γραμματεία της Συνομοσπονδίας Εργατών Κύπρου (ΣΕΚ) επισκέφθηκε τον πρεσβευτή της Ελλάδας Δημήτρη Ράλλη, στον οποίον επέδωσε επιταγή 20.000 ευρώ υπέρ των πυροπαθών.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για την Καταπολέμηση της Μάστιγας της Πείνας ανακοίνωσε εισφορά από 35.000 ευρώ, η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα εισφορά από 30.000 ευρώ και ο ο Σύνδεσμος Αστυνομίας εισφορά από 1.000 λίρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ αποφάσισε να εισφέρει, ως πρώτη δόση, το ποσό των 50.000 ευρώ για ενίσχυση των εκπαιδευτηρίων και των μαθητών των περιοχών, που έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα. Αποφάσισε επίσης ότι το κάθε μέλος της θα εισφέρει το ποσό των 10 λιρών με στόχο τη συγκέντρωση ποσού 80.000 ευρώ, επίσης για ενίσχυση των εκπαιδευτηρίων και μαθητών.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Plus TV άνοιξε ειδικό λογαριασμό σε τράπεζες για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για τους πυροπαθείς.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: