Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Γ. Παπανδρέου: Ποτέ πια τέτοια ανίκανη κυβέρνηση

Γ. Παπανδρέου: Ποτέ πια τέτοια ανίκανη κυβέρνηση

«ΠAME MAZI, τώρα είναι η ώρα» . Με αυτή τη φράση-σύνθημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου απευθύνθηκε απόψε στους Κρητικούς και στους πολίτες της χώρας, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, τη μέρα της επετείου της συμπλήρωσης 33 χρόνων από την ίδρυση του κινήματος.

Ο κ. Παπανδρέου έκανε πολλές αναφορές στην 3η του Σεπτέμβρη θυμίζοντας τις «παλιές καλές μέρες» του ΠΑΣΟΚ, ενώ χρησιμοποίησε φράσεις όπως «νέα αλλαγή», η οποία, όπως τόνισε, είναι ανάγκη και απαίτηση του ελληνικού λαού, ή «εθνική αναγέννηση» . Πολλές φορές επίσης χρησιμοποίησε τη φράση «Πάμε μαζί» και κάλεσε τους ψηφοφόρους και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να δώσουν τη μάχη πόρτα-πόρτα, ψήφο-ψήφο, μέχρι την τελευταία στιγμή, για να διασφαλίσουν τη νέα μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι σήμερα ξαναγεννιέται η ελπίδα στη χώρα, ότι σήμερα 33 χρόνια μετά την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ξαναγεννιέται η ελπίδα στη χώρα, ενώ απαντώντας σε συνθήματα των συγκεντρωμένων τόνισε ότι ήρθε η ώρα να πέσει η κυβέρνηση της κοροϊδίας και της αναξιοπιστίας.

«Ποτέ πια τέτοια ανίκανη κυβέρνηση, τέτοιος κομματισμός στο κράτος, τέτοια αδιαφορία για ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν, τέτοια καταστροφή του περιβάλλοντος, τέτοια αδιαφορία για τα ιστορικά μας σύμβολα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνοντας αναφορά στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.

Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι επέδειξε εγκληματική αδιαφορία και ανικανότητα και υποσχέθηκε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να ξαναφτιαχτεί ό,τι χάθηκε. Παρουσίασε μάλιστα ένα φάκελο με λίγη στάχτη από τα καμένα, τον οποίο του έδωσε φίλος του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή του επίσκεψη στον Πύργο.

Στη συγκέντρωση του Ηρακλείου κυριάρχησαν τα συνθήματα «Γιώργο γερά, να πέσει η δεξιά», «ασύμμετρη απειλή είναι η κυβέρνηση του Καραμανλή» και «νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» .

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: