Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Τέταρτη αλλαγή της κατάθεσης του ανήλικου Αλβανού, εμπλεκόμενου στην υπόθεση Αλεξ

Τέταρτη αλλαγή της κατάθεσης του ανήλικου Αλβανού, εμπλεκόμενου στην υπόθεση Αλεξ

Για τέταρτη φορά, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, άλλαξε την κατάθεσή του ο ανήλικος αλβανικής καταγωγής ο οποίος εμπλέκεται μαζί άλλα δέκα τρία άτομα στην υπόθεση εξαφάνισης του 11χρονου Αλεξ από τη Βέροια.

Ο ανήλικος, ενώ αρχικά είχε ομολογήσει την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώπιον του ανακριτή στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση. Αργότερα, άλλαξε και πάλι την κατάθεση του, ενώ τη Δευτέρα αρνήθηκε και πάλι οποιαδήποτε κατηγορία κατά την εξέτασή του από το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Πάντως, στη διαδικασία δεν εμφανίστηκε ο πατέρας του ανήλικου Ρουμάνου, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, και έτσι κατέθεσαν 13 από τους 14 κατηγορούμενους.

Επιπλέον, παρούσα στη διαδικασία ήταν και η μητέρα του 11χρονου Αλεξ, Νατέλα, η οποία κατέθεσε στους δικαστές υπόμνημα με το οποίο αποδίδει τις πράξεις των πέντε ανηλίκων «σε μίσος και φθόνο που κυριάρχησαν στις ανώριμες ψυχές τους, αλλά και των οικογενειών τους».

Το Συμβούλιο Εφετών αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει για την πρόταση του εισαγγελέα για παραπομπή των 14 κατηγορούμενων σε δίκη.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: