Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Βρετανία: Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τη μικρή Μαντλίν

Βρετανία: Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για τη μικρή Μαντλίν

ΤΗ ΜΙΚΡΟΥΛΑ Μαντλίν ΜακΚάν υποστηρίζουν ότι είδαν στο Μαρακές του Μαρόκου δυο διαφορετικοί άνθρωποι λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της, τον Μάιο, στη νότια Πορτογαλία, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα δυο βρετανικών εφημερίδων.

Ενας Βρετανός δήλωσε στην αστυνομία ότι είναι βέβαιος ότι ένα κοριτσάκι που είδε στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου Ibis στο Μαρακές, ήταν η Μαντλίν, αναφέρει η Sunday Express.

Ο μάρτυρας αυτός ήλθε σε επαφή με την αστυνομία όταν πληροφορήθηκε από τις εφημερίδες για την εξαφάνιση της Μαντλίν και επέστρεψε στη Βρετανία από τις διακοπές του. Ωστόσο η μαρτυρία του αυτή δε δημοσιοποιήθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η μυστική αστυνομία του Μαρόκου έλαβε σοβαρά υπόψη τον ισχυρισμό του Βρετανού αυτού μετά την ανάλογη μαρτυρία μιας Νορβηγίδας, της Μαρί Πόλαρντ, η οποία επιστρέφοντας στην Ισπανία όπου διαμένει, υποστήριξε ότι είδε την Μαντλίν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στο ξενοδοχείο Ibis.

Η κα Πόλαρντ δήλωσε ότι η μικρή ήταν θλιμμένη και ότι ήταν μαζί με έναν άνδρα τον οποίο ρώτησε στ΄αγγλικά: «Θα μπορέσω να δω τη μαμά μου σύντομα;».

Τον Ιούνιο, η πορτογαλική εφημερίδα 24 Ηoras δημοσίευσε ανάλογη μαρτυρία μιας επίσης νορβηγίδας τουρίστριας, αλλά με το όνομα Μαρί Ολιμ.

Η βρετανική εφημερίδα News of the World δημοσιεύει σήμερα τις ίδιες πληροφορίες και προσθέτει ότι οι δυο μάρτυρες υποστηρίζουν ότι είδαν την Μαντλίν στο διάστημα από τις 4 ως τις 9 Μαίου.

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: