Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Κ. Καραμανλής: Πάμε μαζί, πάμε την Ελλάδα σταθερά μπροστά

Κ. Καραμανλής: Πάμε μαζί, πάμε την Ελλάδα σταθερά μπροστά


Με τις φράσεις "Πάμε μαζί" και "Πάμε την Ελλάδα σταθερά μπροστά" ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Αρέως, επισημαίνοντας πως "από τις 17 του Σεπτέμβρη συνεχίζουμε με νέα αποφασιστικότητα, με γρήγορα και τολμηρά βήματα".

Ο Κ. Καραμανλής τόνισε πως από την επομένη των εκλογών συνεχίζουμε με ξεκάθαρες θέσεις, που δίνουν σταθερές λύσεις, με σύνθεση ιδεών και συνένωση δυνάμεων, με ενότητα και εθνική συστράτευση όλων των πολιτών. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι από τις 17 του Σεπτέμβρη, συνεχίζουμε τις αλλαγές, για τους κοινούς στόχους, ισχυρή οικονομία, δυναμική ανάπτυξη, αποτελεσματικό και υπεύθυνο κράτος, κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Αυτοί, τόνισε, είναι οι στόχοι που συνθέτουν, ενώνουν, ωφελούν όλους και κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους και αυτή είναι η ξεκάθαρη δέσμευσή μας, η ρητή, όπως επεσήμανε, δέσμευσή μου.

Ο Κώστας Καραμανλής απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε πως "τώρα είναι η ώρα που εσείς αποφασίζετε, εσείς επιλέγετε, είναι η ώρα που αποφασίζετε για τη σιγουριά, απέναντι στην αβεβαιότητα, είναι η ώρα που αποφασίζετε για την υπευθυνότητα, απέναντι στο λαϊκισμό, είναι η ώρα που αποφασίζετε για βαθιές αλλαγές, απέναντι στην παραλυσία και το τέλμα".

Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε λέγοντας πως η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να πιστεύει στην ανάγκη αλλαγών και μεταρρυθμίσεων και δεσμεύθηκε να σχηματίσει μια τέτοια κυβέρνηση. Για να πάει η χώρα μπροστά απαιτείται μια κρίσιμη προϋπόθεση. Σταθερή κυβέρνηση. Κυβέρνηση που να παίρνει γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Κυβέρνηση που να παίρνει δύναμη από μια ισχυρή εντολή πολιτών. Εντολή για να γίνουμε πιο αποφασιστικοί, πιο τολμηροί, πιο αποτελεσματικοί. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα των πολιτών, που στο συγκεκριμένο αυτό σταυροδρόμι για την χώρα, θα κάνουν θετική επιλογή. Για να πάει η Ελλάδα μπροστά, κατέληξε ο Κώστας Καραμανλής.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: