Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου το βράδυ της Παρασκευής

Πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου το βράδυ της Παρασκευής

Κορυφώνεται την Παρασκευή η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων εν όψει των εκλογών της Κυριακής. Ο πρωθυπουργός μιλά το βράδυ στην κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Πεδίον του Αρεως, ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα.

Οι συγκεντρώσεις του πρωθυπουργού και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκινούν στις 19:30.

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι περιοδεία στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και το απόγευμα θα συναντηθεί στον Περισσό με την Ένωση Εποχικών Δασοπυροσβεστών.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα δώσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί τη Λάρισα όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και θα παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές της Θεσσαλίας.

Εν τω μεταξύ, μεγάλες συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο πρωθυπουργός αντιστοίχως. Ο κ. Καραμανλής έθεσε στους ψηφοφόρους το ερώτημα: «Συνεχίζουμε μπροστά ή αφήνουμε τη χώρα να γυρίσει στο χτες; Θέλουμε κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις ή αφήνουμε τη χώρα στην αβεβαιότητα, στην παραλυσία; Κάνουμε θετική επιλογή ή αφήνουμε τη χώρα στην άρνηση; Συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις ή αφήνουμε τη χώρα να βυθιστεί και πάλι στα ελλείμματα και το τέλμα;».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους αναποφάσιστους να συστρατευτούν με το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως τώρα είναι η ώρα ευθύνης για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα, τα οποία έχει προκαλέσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Πηγή:in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: