Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007

Παπανδρέου: Έχουμε πολλές διαφορές από τη ΝΔ

Παπανδρέου: Έχουμε πολλές διαφορές από τη ΝΔ

«ΕΧΟΥΜΕ πολλές και μεγάλες διαφορές» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ. «Όσα συνέβησαν δεν ήταν μονόδρομος» σημείωσε, αναφερόμενος και στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, ενώ για το α το δίλημμα «αυτοδυναμία ή εκλογές» δήλωσε:

«Δεν γνωρίζει το Σύνταγμα ο κ. Καραμανλής. Δεν αποφασίζει αυτός πότε θα γίνουν εκλογές, αλλά ο Πρόεδρος. Υπάρχει διαδικασία. Το δίλημμα δεν είναι Καραμανλής ή χάος, το χάος το δημιούργησε αυτή η κυβέρνηση, την ακυβερνησία τη δημιούργησε, την ανικανότητα την είδαμε σε όλη της τη δόξα. Χρειάζεται αλλαγή, είμαι πεπεισμένος ότι ο λαός θα στραφεί σε ρεύμα αλλαγής, που μας φέρνει εμάς με ισχυρή πλειοψηφία και ισχυρή κυβέρνηση» .

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε, τονίζοντας: «Δεν θα μείνω αυτάρεσκα στην ισχυρή πλειοψηφία. Ο Καραμανλής δημιούργησε πολώσεις, αδιέξοδα. Έρχεται με αντίγραφο του προγράμματος του 2004 και έρχεται να εκβιάσει. Ως ισχυρή κυβέρνηση, θα κάνω σημαντικές προτάσεις για ένα μέτωπο αναγέννησης, προοδευτικό μέτωπο με προοδευτικές αξίες, για μεγάλες σοβαρές τομές στη χώρα» .

Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: