Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Σύλληψη στρατιωτικού με πλαστές σφραγίδες

Σύλληψη στρατιωτικού με πλαστές σφραγίδες

Πλαστές σφραγίδες αστυνομικών υπηρεσιών περιοχών της Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές επιχείρησε να εξασφαλίσει 37χρονος ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος συνελήφθη από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 37χρονος, που υπηρετεί σε μονάδα της Θεσσαλονίκης, κατηγορείται ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2007 παρήγγειλε σε τυπογραφείο στην περιοχή Πανοράματος τέσσερις σφραγίδες αστυνομικών υπηρεσιών του Πύργου Ηλείας, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. Επίσης, φέρεται ότι ζήτησε και μια σφραγίδα με το ονοματεπώνυμο και το βαθμό αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος δεν γνώριζε ότι επιχείρησαν να πλαστογραφήσουν τα στοιχεία του.

Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης Παύλος Νικολαϊδης ο 37χρονος ισχυρίζεται ότι δεν παρήγγειλε αυτός τις σφραγίδες, παρά το γεγονός ότι τον αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. «Σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας και της Αχαϊας ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και η συμμετοχή του σε κύκλωμα έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών σε άτομα μη πυρόπληκτων περιοχών», δήλωσε ο κ. Νικολαϊδης.


Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: