Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Πριν από το Πολιτικό Συμβούλιο θα ανακοινώσει η Α.Διαμαντοπούλου την απόφασή της

Πριν από το Πολιτικό Συμβούλιο θα ανακοινώσει η Α.Διαμαντοπούλου την απόφασή της

«Θα ανακοινώσω την απόφασή μου πριν από το Πολιτικό Συμβούλιο» δήλωσε η Αννά Διαμαντοπούλου αναφορικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Εξέφρασε επίσης την πεποίθησή της ότι η 11η Νοεμβρίου για την εκλογή προέδρου είναι πολύ μακριά.

Σε συνέντευξή της στο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter, η κα. Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι «στις δημοσκοπήσεις αποτυπώνεται η επιθυμία του κόσμου για μια τρίτη υποψηφιότητα, είτε γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει μια άλλη πολιτική πρόταση, είτε γιατί περιμένει μια καθαρή πολιτική πρόταση, είτε γιατί περιμένει νέα πρόσωπα στην πολιτική».

Προσέθεσε επίσης ότι έχει πει ότι αυτή την εβδομάδα που συζητούνται οι προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή, δεν θα κάνει τίποτα. «Εγώ θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου πριν από το Πολιτικό Συμβούλιο, κάτι που θα έπρεπε να κάνουν και οι άλλοι υποψήφιοι» ανέφερε.

Ερωτηθείσα εάν η 11η Νοεμβρίου είναι αρκετά μακριά, υπενθύμισε πως η δική της πρόταση στο Πολιτικό Συμβούλιο ήταν για εκλογές στις 20 Οκτώβριου. «Πιστεύω και εγώ ότι η 11η Νοεμβρίου ήταν ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Βεβαίως πάρθηκε η απόφαση και είμαστε σε μια συντεταγμένη δράση, αλλά η πολιτική δεν λειτουργεί με εγκύκλιους ούτε χωρίς να εξετάζεις τις εξελίξεις. Εκτιμώ ότι πρέπει να εξεταστεί» τόνισε.

Εκτίμησε επίσης πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι παρών στο ΠΑΣΟΚ και την επομένη, εάν ο πίδιος δεν εκλεγεί πρόεδρος.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε στο προσκήνιο τον όρο της συμμετοχικής δημοκρατίας, σεβάστηκε τις αποφάσεις αν και είχε διαφορετικές απόψεις. Πιστεύω ότι θα κάνει δήλωση με την οποία θα το καθιστά σαφές αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και όλοι οι υποψήφιοι για την ηρεμία της παράταξης. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα είναι παρόντες μόνο στην κούρσα αλλά και στην επόμενη ημέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, επισήμανε πως «δεν πρέπει να μετατρέψουμε τη διαδικασία σε μια σύγκρουση στη βάση του ΠΑΣΟΚ».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: