Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007

Κ.Καραμανλής: «Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων»

Κ.Καραμανλής: «Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων»

Είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στο τρίπτυχο «διάλογος, συνεννόηση, σύνθεση», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αρχίζοντας την ομιλία του από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

«Διάλογος –όπως εξήγησε- για την επίτευξη αποτελέσματος. Συνεννόηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Και σύνθεση για την επίτευξη κοινών στόχων».

«Αποκλείουμε άγονες αντιπαραθέσεις πρακτικές οξύτητας, μεθοδεύσεις πόλωσης. Έχουμε τη βούληση να υιοθετούμε ρεαλιστικές προτάσεις, από κάθε πολιτικό και κοινωνικό φορέα. Δεν διεκδικούμε αποκλειστικότητα ιδεών. Διεκδικούμε το καλύτερο για τον Τόπο μας. Ακούμε όλους τους πολίτες, ό,τι κι αν ψήφισαν. Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», υπογράμμισε επίσης ο Κώστας Καραμανλής σε άλλο σημείο της ομιλίας του και πρόσθεσε:

«Στις 16 του Σεπτέμβρη, η ισχυρή κοινωνική πλειοψηφία έδωσε καθαρή εντολή διακυβέρνησης. Οι πολίτες απαιτούν ρεαλιστικές λύσεις και προσήλωση σε κοινούς στόχους. Οι πολίτες απαιτούν να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

«Είμαστε κυβέρνηση ανοιχτή στη Κοινωνία. κυβέρνηση, που κατανοεί τις απαιτήσεις των πολιτών. Είμαστε κυβέρνηση ευθύνης. Αυτή είναι η επιλογή μας και έτσι θα συνεχίσουμε», κατέληξε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: