Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

«Αφύπνιση» στο εκλογικό σώμα διαπιστώνει η Αλέκα Παπαρήγα

«Αφύπνιση» στο εκλογικό σώμα διαπιστώνει η Αλέκα Παπαρήγα

Επικρίσεις κατά των δύο μεγάλων κομμάτων για την προεκλογική τακτική τους διατύπωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με ομιλία της το Σάββατο στον Κορυδαλλό.

Η κα Παπαρήγα είπε ότι τις τελευταίες μέρες, καθώς βλέπουν και τα δύο κόμματα, «υπάρχει μια αφύπνιση, ότι υπάρχουν αρκετοί που δεν θέλουν ύστερα από έξι μήνες, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, να λένε είμαι κοψοχέρης, έχουν αρχίσει και τρέχουν».

Για την κατάσταση αυτή, είπε η γγ του ΚΚΕ δεν είναι μόνο οι πυρκαγιές, η τραγωδία στη δυτική Πελοπόννησο και Εύβοια, που απελευθέρωσε ένα μέρος του λαού και μιλάει ανοιχτά.

«Τώρα έχουν ρίξει μπροστά τη γνωστή κινδυνολογία, ότι δεν θα έχουμε σταθερή κυβέρνηση, θα έχουμε χάος και ακυβερνησία. Λένε ψέματα. Απλώς θέλουν να έχουν μεγάλη δύναμη, να έχουν λυμένα τα χέρια» πρόσθεσε.

Η κα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα «θέλουν για άλλη μια φορά να κλέψουν την ψήφο ανθρώπων που τους έχουν πάρει χαμπάρι και την άλλη μέρα να λένε ξανά ότι το 80% - 85% του λαού ψηφίζει εμάς, όχι εσάς τους κομμουνιστές, άρα είναι ευχαριστημένος ο λαός».

Η Αλέκα Παπαρήγα κατέληξε λέγοντας ότι «μόνο το ΚΚΕ είναι αντίβαρο, φόβητρο στην αντιλαϊκή κυβέρνηση και το δικομματισμό. Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να δημιουργήσει κλίμα ενθάρρυνσης για το λαό. Ο λαός έχει τη δύναμη και πρέπει να τη χρησιμοποιήσει».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: