Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Απάντηση εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ στον Γ. Λιλλήκα

Απάντηση εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ στον Γ. Λιλλήκα

''Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα στον κ. Λιλλήκα. Εμείς θα τον αφήσουμε στην κρίση του λαού και ο λαός θα τον κρίνει και θα τον αξιολογήσει γι αυτή του την συμπεριφορά'', ήταν η απάντηση που έδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού στις δηλώσεις του τέως Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Λιλλήκα για την στήριξη της υποψηφιότητας Τάσσου Παπαδόπουλου για επανεκλογή στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

''Θέλω να παρατηρήσω με ιδιαίτερη λύπη'', είπε ο κ. Κυπριανού, ''ότι τα επιχειρήματα τα οποία αναπτύσσει ο κ. Λιλλήκας στην πολυσέλιδη του ανακοίνωση για να τεκμηριώσει την απόφαση του αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές είναι επιχειρήματα τα οποία έχουμε ακούσει κατά κόρον τους τελευταίους μήνες να διατυπώνονται από τον κ. Πιττοκοπίτη, τον κ. Κουλία, τον κ. Κουτσού, τον κ. Συλλούρη, τον κ. Ομήρου και άλλα στελέχη των κομμάτων που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Τάσσου Παπαδόπουλου''.

Είναι προφανές για εμάς, ανέφερε, ότι αυτή είναι η επικοινωνιακή τακτική που έχουν καθορίσει οι επικοινωνιολόγοι που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Τάσσου Παπαδόπουλου και είναι ταυτόχρονα προφανές για εμάς ότι ο κ. Λιλλήκας φαίνεται ότι είναι μπλεγμένος εδώ και μήνες σε αυτήν την διαμόρφωση της επικοινωνιακής τακτικής. Επειδή όμως, συνέχισε, προέρχονται από τον Γιώργο Λιλλήκα, ένα άνθρωπο ο οποίος ευεργετήθηκε τα μέγιστα από το ΑΚΕΛ, έναν άνθρωπο ο οποίος αναδείχθηκε δύο φορές ως βουλευτής με την υποστήριξη των χιλιάδων ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ, ένας άνθρωπος ο οποίος αναδείχθηκε στο πόστο του Υπουργού με την υποστήριξη του ΑΚΕΛ θεωρούμε ότι αυτές οι δηλώσεις είναι υβριστικές.

''Ο κ. Λιλλήκας παρουσιάζεται ως ο καθέδρας κριτής των πάντων, παραγνωρίζει το πώς τοποθετήθηκαν τα χίλια και πλέον μέλη της Συνδιάσκεψης του ΑΚΕΛ, παραγνωρίζει το πώς τοποθετήθηκαν οι χιλιάδες μέλη και οπαδοί του ΑΚΕΛ και πώς έχουν αγκαλιάσει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Χριστόφια και παρουσιάζεται ωσάν να είναι ο μόνος που κατέχει την απόλυτη αλήθεια και ότι οι άλλοι είναι ανόητοι ή υποκινούνται από διάφορες σκοπιμότητες'', είπε.

Πηγή: typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: