Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2007

Τη θέση του για μετεκλογική κυβέρνηση προσωπικοτήτων επανέλαβε ο Γ.Καρατζαφέρης

Τη θέση του για μετεκλογική κυβέρνηση προσωπικοτήτων επανέλαβε ο Γ.Καρατζαφέρης

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και την Εύβοια, εξαπέλυσε κατά τη διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για ημι-επάρκεια του κράτους.

Για την επικείμενη τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σημείωσε ότι δεν είναι σωστό να αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε τη θέση του για μετεκλογική συμμαχία μόνο σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης προσωπικοτήτων και υπερασπίστηκε τη λίστα υποψηφίων του κόμματος του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν σε κάποιον δεν αρέσουν οι καλλιτέχνες μπορεί να ψηφίσει καθηγητές πανεπιστημίου.

Για το ΠΑΣΟΚ ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι δεν παίζει κανένα ρόλο που η κα Φώφη Γεννηματά δεν είναι πρώτη στη λίστα Επικρατείας, ενώ για τη δραστηριοποίηση του Κώστα Λαλιώτη σε επικοινωνιακό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά: Ο Κώστας Λαλιώτης είναι ο Ριβάλντο της πολιτικής, όμως ο Ριβάλντο δεν κατάφερε να αποτρέψει το 4-1 σε βάρος της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ακόμη ότι «έχουμε καλύψει ήδη τα 2/3 της προεκλογικής περιόδου και ακόμη δεν έχουμε μιλήσει πολιτικά. Και νομίζω ότι αυτό δεν διευκολύνει ούτε τον διάλογο αλλά ούτε καλύπτει επαρκώς και τη δημοκρατία».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: