Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2007

Και ο πατέρας της Μαντλίν «ύποπτος»!

Και ο πατέρας της Μαντλίν «ύποπτος»!

Ο πατέρας της μικρής Βρετανίδας Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε το Μάιο στην Πορτογαλία, κηρύχθηκε ύποπτος έπειτα από ανάκριση οκτώ ωρών από την πορτογαλική αστυνομία, λιγες ώρες μετά τη σύζυγό του Κέιτ, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Κάρλος Πίντο ντε Αμπρέου.

"Η Κέιτ και ο Τζέρι κηρύχθηκαν ύποπτοι, παραμένουν όμως ελεύθεροι", δήλωσε στους δημοσιογράφους, λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής τοπική ώρα (02:00 του Σαββάτου ώρα Ελλάδας), ο Πίντο ντε Αμπρέου, έπειτα από την ανάκριση στην οποία υπεβλήθη ο πελάτης του στο κτίριο της δικαστικής αστυνομίας στο Πορτιμάο.

Η ακρόαση του Τζέρι Μακάν είχε ξεκινήσει στις 15:40 της Παρασκευής τοπική ώρα (17:40 ώρα Ελλάδας), αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι η σύζυγός του Κέιτ, η οποία έδωσε πεντάωρη κατάθεση στους ανακριτές, αφού είχε ανακριθεί την προηγουμένη για έντεκα ώρες, κηρύχθηκε ύποπτη.

Η Κέιτ Μακάν "θεωρείται ύποπτη για δολοφονία της κόρης της από ατύχημα", σύμφωνα με το περιβάλλον της.

"Καταγέλαστες" υποψίες για τον σύζυγό της που επαναβεβαίωσε την Παρασκευή στο μπλογκ του ότι η γυναίκα του είναι "εντελώς αθώα" και ότι το ζεύγος είναι αποφασισμένο "να αγωνιστεί με όλα τα μέσα" και να συνεχίσει "να αναζητεί την Μαντλίν".

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: