Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

Κινέζα 31 ετών ζει με 26 βελόνες ραψίματος μέσα στο σώμα της

Κινέζα 31 ετών ζει με 26 βελόνες ραψίματος μέσα στο σώμα της

Σοκ προκάλεσε σε γιατρούς κινεζικού νοσοκομείου η εικόνα που αντίκρισαν, όταν είδαν τις ακτινογραφίες της 31χρονης Λούο Κουίφεν. Μέσα στο σώμα της 31χρονης γυναίκας βρέθηκαν 26 βελόνες ραψίματος, τις οποίες πιθανότατα τοποθέτησαν οι γονείς της σε βρεφική ηλικία, θυμωμένοι που δεν απέκτησαν... αγόρι.

Όπως μετέδωσε το BBC, ορισμένες από τις 26 βελόνες έχουν διεισδύσει σε ζωτικά όργανα της 31χρονης Κινέζας, όπως οι πνεύμονες, τα νεφρά και το συκώτι. Μάλιστα, μία άλλη βελόνα έχει σπάσει σε τρία κομμάτια μέσα στον εγκέφαλό της.

Οι βελόνες ανακαλύφθηκαν μόλις πρόσφατα, όταν η Λούο Κουίφεν αναγκάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο, παραπονούμενη για αιματοουρία. Ακολούθησαν οι καθιερωμένες σε αυτές τις περιπτώσεις ακτινογραφίες, που αποκάλυψαν τις βελόνες στο σώμα της και την πραγματική αιτία του προβλήματος.

Πλέον, ομάδα 23 γιατρών, μεταξύ των οποίων και πέντε από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, διαβουλεύονται για ν' αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη μέθοδος να βγάλουν τις βελόνες από το σώμα της Λούο Κουίφεν. Η διαδικασία προβλέπεται μακρά και επίπονη, καθώς απαιτείται σειρά εγχειρήσεων, τις οποίες μάλιστα η 31χρονη Κινέζα ενδεχομένως να μην μπορεί να πληρώσει.

Πηγή: ιn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: