Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Δεν «βλέπει» κυβέρνηση συνεργασίας ο Στέλιος Παπαθεμελής

Δεν «βλέπει» κυβέρνηση συνεργασίας ο Στέλιος Παπαθεμελής

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, στην περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, αφού κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν την επιθυμούν, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου κατά την επίσκεψη του στην 72η ΔΕΘ.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ πρότεινε να ασκηθεί βέτο τώρα και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα θέσει βέτο στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρατήρησε ότι η ΝΔ έχει αποστεί από την απόφαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 1992 και από τις ίδιες ιδέες διαπνέεται και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Γενικότερα για το ΠΑΣΟΚ σχολίασε ότι έχει «μεταλλαχθεί» και απέχει από το κοινωνικό και πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Για τη Δημοκρατική Αναγέννηση επισήμανε ότι είναι κόμμα προοδευτικό, κοινωνικό, πατριωτικό και δημοκρατικό και δεν έχει καμιά σχέση με το ΛΑΟΣ του κ. Καραζαφέρη, το οποίο κατηγόρησε ότι έχει στις τάξεις του στελέχη της «4ης Αυγούστου» και του Λεπενισμού.

Ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Αναγέννησης Αθανάσιος Μυλωνόπουλος μίλησε ως εκπρόσωπος 31 πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ. Είπε ότι προσχώρησαν στο κόμμα του κ. Παπαθεμελή για να υπηρετήσουν τις αξίες της πατρίδας, της Ορθοδοξίας και της δίκαιης κοινωνίας, όταν διαπίστωσαν ότι ο κ. Καρατζαφέρης άλλα λέει και άλλα πρεσβεύει.

Πηγή: in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: