Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι αναμένει μια μεγάλη ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας τις προσεχείς ημέρες

Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι αναμένει μια μεγάλη ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας τις προσεχείς ημέρες


Το παλαιστινιακό ισλαμικό κίνημα Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι αναμένει μια μεγάλη ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας τις προσεχείς ημέρες και έθεσε τους μαχητές του σε κατάσταση συναγερμού για να την αντιμετωπίσουν.

Η Χαμάς αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, ότι διαθέτει "αξιόπιστες πληροφορίες" σύμφωνα με τις οποίες "οι σιωνιστικές δυνάμεις" προετοιμάζονται για να εξαπολύσουν μια ευρεία επίθεση από τον αέρα, την ξηρά και τη θάλασσα", στη λωρίδα της Γάζας.

Η επίθεση αυτή αποφασίστηκε, σύμφωνα πάντα με την Χαμάς, από τον ισραηλινό πρωθυπουργό Εχουντ Ολμερτ και τον υπουργό Άμυνας Εχουντ Μπαράκ, μετά την παλαιστινιακή επίθεση με ρουκέτες από την λωρίδα της Γάζας από τη οποία τραυματίστηκαν 69 άνθρωποι σε μια βάση του ισραηλινού στρατού, κοντά στην πόλη Ασκελον.

"Η Χαμάς καλεί όλες τις υπηρεσίες και τους μαχητές της να λάβουν τις αναγκαίες προφυλάξεις και να κηρύξουν την περιοχή σε κατάσταση μέγιστου συναγερμού για να απωθήσουν την επίθεση", τονίζει το κίνημα.

Καλεί επίσης τις διάφορες παλαιστινιακές ένοπλες ομάδες να προετοιμαστούν "για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τον λαό με όλες τους τις δυνάμεις".

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: