Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Δημοσκοπήσεις - φαντάσματα

Δημοσκοπήσεις - φαντάσματα

Για γαλάζια παχνίδια με δημοσκοπήσεις - φαντάσματα, που έχουν στόχο να χειραγωγήσουν τους πολίτες, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ τη Ν.Δ. και προσωπικά τον Κ. Καραμανλή, με αφορμή όλα όσα διαδίδονται και δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Ραγκούσης κατηγόρησε τη Ν.Δ., και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» και υποστήριξε ότι αν υπήρχαν δημοσκοπήσεις που τους δίνουν άνετο προβάδισμα, τότε γιατί «βάζουν το απελπισμένο δίλημμα "αυτοδυναμία ή εκλογές;"».

«Ποιος είναι αυτός ο πολιτικός αρχηγός που την περασμένη Πέμπτη έλεγε ότι θα έχουμε ξανά εκλογές, εάν δεν έχει την αυτοδυναμία, και τρεις μέρες μετά βγάζει διάφορους ειδικούς στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, να διαδίδουν ότι σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, που όμως ποτέ δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας, προηγείται και μάλιστα σημαντικά;», είπε ο κ. Ραγκούσης και τόνισε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο πολιτικός αρχηγός, που κάνει και το ένα, που κάνει και το άλλο ταυτόχρονα, είναι αυτός που έχει πάρει την κατηφόρα. Είναι αυτός ο οποίος αισθάνεται πραγματικά ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο λαός μας έχει και μνήμη και κρίση και γι' αυτό είμαστε απολύτως βέβαιοι. Καταλαβαίνει ότι, εάν υπήρχαν δημοσκοπήσεις που τους έδιναν άνετη -όπως λένε- αυτοδυναμία ή προβάδισμα, τότε δεν θα έφταναν στο απελπισμένο και εκβιαστικό δίλημμα της περασμένης Πέμπτης, το δίλημμα "ή αυτοδυναμία ή εκλογές"».

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: