Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

"Ζητώ ισχυρή εντολή"

"Ζητώ ισχυρή εντολή"


Εντολή σταθερής διακυβέρνησης ζήτησε ο πρωθυπουργός μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης, διότι, όπως είπε, χρειάζονται γρήγορες και υπεύθυνες αποφάσεις.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής επανέλαβε μέσα στα τριάμισι χρόνια που πέρασαν δεν λύθηκαν όλα προβλήματα, ωστόσο, επισήμανε ότι έγιναν πολλά και σημαντικά και πρόσθεσε ότι «πολλά μένουν ακόμα να γίνουν. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να αλλάξουν. Είμαστε στη μέση ενός ανηφορικού δρόμου. Είμαι βέβαιος ότι όλες και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κ. Καραμανλής ακόμη έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου, εστιάζοντας στα έργα που έγιναν και δρομολογήθηκαν στην Κρήτη, αλλά και στην οικονομική πολιτική.

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι οι προτεραιότητες για τη νέα τετραετία είναι, ήδη, δρομολογημένες, μεταξύ των οποίων, όπως είπε, είναι η στήριξη των πυρόπληκτων και ανασυγκρότηση των πληγεισών περιοχών, η άμεση ψήφισε των ρυθμίσεων που κατατέθηκαν στη Βουλή, και μπαίνουν σε εφαρμογή με το νέο Προϋπολογισμό, η τρίτη φάση της φορολογικής μεταρρύθμισης, που αφορά στα ακίνητα, η προστασία του περιβάλλοντος, η θεσμοθέτηση του Χωροταξικού Σχεδιασμού, η επίσπευση της δημιουργίας του Εθνικού Κτηματολογίου η επίλυση του Ασφαλιστικού, η αναδιάρθρωση της Διοικητικής Δομής της χώρας.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: