Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Αλέκος Αλαβάνος: «Ευχαριστούμε την κ. Παπαρήγα»

Αλέκος Αλαβάνος: «Ευχαριστούμε την κ. Παπαρήγα»

«Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Παπαρήγα γιατί κάνει εκτεταμένες αναφορές στο Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς, πολύ περισσότερο από ό,τι στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Φαίνεται ότι παίζουμε πολιτικό ρόλο πολύ μεγαλύτερο από ό,τι κι εμείς οι ίδιοι πιστεύαμε».

Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος κληθείς να σχολιάσει σημερινές δηλώσεις της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι στο ΠΑΣΟΚ».

Η κ. Παπαρήγα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψή της στη ΔΕΘ υπογράμμισε ότι πέρα από τις ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΝτο ΚΚΕ έχει και προγραμματικές διαφορές, ενώ όπως σημείωσε, από το 1996 και κυρίως από το 2000 και μετά, το κοινωνικό ακροατήριο του ΣΥΝ δεν ταυτίζεται με το κοινωνικό ακροατήριο του ΚΚΕ.

Η Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε το ΣΥΝ ότι δεν έχει ταξική συνείδηση και υπογράμμισε πως υπάρχει και ζήτημα αξιοπιστίας του, καθώς συνεργασίες του παρελθόντος κατέληξαν σε περιπέτειες τις οποίες η κ. Παπαρήγα τόνισε πως δεν θέλει να ξαναπεράσει.

Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: