Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Για «επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

Για «επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ

Για «επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος σε μονοεδρικούς νομούς και κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, η «Ολυμπιακή» διέθεσε σημαντικό αριθμό αεροπλάνων σε συγκεκριμένο πρακτορείο που έχει αναλάβει την διαχείριση της μετακίνησης ετεροδημοτών που υποδεικνύονται από τη ΝΔ.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΠΑΣΟΚ, οι πτήσεις αφορούν το διάστημα μεταξύ 13 έως 18 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένεται η υπόθεση να πάει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης σε δηλώσεις του το απόγευμα της Πέμπτης, ανέφερε ότι στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, εμφανίζεται ένας «παραπλανητικός χάρτης της Ελλάδας με πολιτικά χρώματα».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Διακομματική Επιτροπή Ευάγγελος Βενιζέλος προέβη σε διάβημα στον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Σπύρο Φλογαΐτη, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα παρέμβει προκειμένου να διορθωθεί η ιστοσελίδα.

Καταγγελείες Πρωτόπαπα

Τον διοικητή του νοσοκομείου «Λαϊκό» κ. Ξηρομερίτη κατήγγειλε την Πέμπτη ο υπεύθυνος Υγείας-Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας καθώς σύμφωνα με αυτόν, ο κ. Ξηρομερίτης «έδωσε εντολή στην ασφάλεια του νοσοκομείου να 'κατεβάσει' αφίσες που καλούσαν τους εργαζομένους στην ομιλία του Γ.Παπανδρέου, παρά το γεγονός ότι ήταν αναρτημένες στον χώρο που οι εργαζόμενοι χτυπούν την κάρτα τους και όχι σε χώρους νοσηλείας.

Παράλληλα, ο κ. Πρωτόπαπας κάλεσε τον υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο να καταδικάσει ανοιχτά τη συμπεριφορά του διοικητή του νοσοκομείου.

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: