Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Γ. Παπανδρέου: Είναι η ώρα της μεγάλης συστράτευσης

Γ. Παπανδρέου: Είναι η ώρα της μεγάλης συστράτευσης

Βέβαιος για την εκλογική νίκη του κόμματός του εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μιλά αυτήν την ώρα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα.

Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για κρίσιμη ψήφο, που θα κρίνει, όπως είπε, την πορεία των εθνικών θεμάτων, το κύρος της Ελλάδας στην Ευρώπη, το μέλλον της νέας γενιάς, την κοινωνική δικαιοσύνη, την οικονομική ανάπτυξη, το ήθος και το ύφος της εξουσίας της νέας κυβέρνησης και κατηγορησε την κυβέρνηση Καραμανλή για ανικανότητα.

Είναι η ώρα της μεγάλης συστράτευσης, η ώρα της ευθύνης, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος σε όσους ταλατεύονται μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και των κομμάτων της Αριστεράς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε ακόμη ότι το κόμμα του εγγυάται τη διασφάλιστη των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, σε αντίθεση, όπως είπε, με τη ΝΔ.

Ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας πως έγινε ο πρωθυπουργός των συμφερόντων, των σκανδάλων, των συγκαλύψεων, πως είναι άφαντος και επανέλαβε πως πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών, η οποία μάλιστα, όπως υποστήριξε, έχει κρυφή ατζέντα.

Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: